W. Van Veluw

Van Veluw BV te Zeist is een dynamisch bedrijf dat relatiegeschenken, kunstvoorwerpen en medailles maakt op klantvraag.

Lees verder

W. Van Veluw

Huisadviseur

Van Veluw heeft in 2006 een hectisch jaar achter de rug. In deze hectiek hebben wij het bedrijf als huisadviseur op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening, bouw en arbo bijgestaan. In 2006 heeft Van Veluw de bestaande ondernemingen Medaillefabriek Stol en de Koninklijke Begeer overgenomen, medio 2007 zal de nieuwe ge├»ntegreerde onderneming intrek nemen in de nieuwbouw aan het bedrijvenpark Seyst te Zeist. 

Gestructureerde aanpak

Voor de nieuwbouw hebben wij parallel aan het ontwerpproces een milieu- en arboplan gemaakt dat een integraal onderdeel van de technische omschrijving van het pand vormt. Door deze gestructureerde aanpak worden alle noodzakelijke voorzieningen voor het productiegebouw, dat bestaat uit een grote perserij, verspanende afdeling, galvanische afdeling, gieterij, slijperij en diverse productieruimtes ten behoeve van lassen, solderen, assembleren en afwerken van de producten, op een kosteneffici├źnte manier gerealiseerd. Gedurende de bouwfase zullen wij deze onderdelen van de bouw begeleiden zodat er bij oplevering een productiegereed gebouw staat dat voldoet aan alle geldende milieu- en arbo-eisen. 


Uiteraard worden ook door ons de vergunningen en de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie verzorgd. In het kader van het huisadviseurschap begeleiden we verder de afwikkeling van de bestaande locatie en de daar aanwezige bodemverontreiniging. In alle onderzoeksfasen hebben wij als directievoerende partij opgetreden en vanuit onze adviesrol kunnen wij Van Veluw bijstaan in het maken van verantwoorde keuzes ten aanzien van deze verontreiniging.