Deelnemer worden

U profiteert optimaal van het dienstenpakket van de Stichting als u deelnemer wordt. Op deze pagina leest u meer over ons dienstenpakket en onze tarieven. 

Dienstenpakket

 • Helpdesk 

Stel uw vragen gerust aan de helpdesk van Stichting Adviescentrum Metaal. Een deskundige adviseur geeft leden van de stichting snel een praktisch antwoord op allerlei vragen.
> Neem contact met ons op om uw vraag te stellen.

 • MIDAS 

Met het managementsysteem MIDAS kan een bedrijf aantoonbaar aan eisen uit wetten, regels en normen voldoen. Ook zijn in de applicatie de voortgang van bedrijfsdoelstellingen en -processen aantoonbaar aan te sturen en te bewaken. MIDAS is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Leden van de stichting krijgen toegang tot een standaard MIDAS-omgeving. Leden van de stichting krijgen € 50,- op de licentie.
> Lees meer over de mogelijkheden van MIDAS.

 • MVO-monitor

Leden kunnen kosteloos gebruik maken van onze MVO-monitor.

 • Nieuwsflits 

Leden van de stichting ontvangen onze nieuwsflits. Daarmee houden we u op de hoogte van bijeenkomsten, nieuwe ontwikkelingen en wetswijzigingen. 

 • Subsidieservice 

Onze adviseurs toetsen graag uw plannen en investeringen op subsidiemogelijkheden. Dat is onze subsidieservice voor leden.

 • Adviesbezoek 

Onze adviseurs brengen uw bedrijf jaarlijks een adviesbezoek. De adviseur loopt de zaken met u door op het gebied van arbo, duurzaamheid en milieu. Tijdens dit bezoek kunt u uiteraard ook alle vragen aan de adviseur stellen. 

 • Deelnemerscertificaat 

U ontvangt een deelnemerscertificaat (inclusief lijst) waarmee u aan klanten, toeleveranciers en overheden kenbaar kunt maken dat u gebruik maakt van de ondersteuning van een branchegerichte adviesdienst, en daarmee kiest voor een duurzame bedrijfsvoering gericht op bedrijfscontinuïteit, medewerkers en leefmilieu. 

 • Korting op tarieven advies 

Onze adviseurs kunnen uw bedrijf op een groot aantal kennisgebieden ondersteunen. Leden van de stichting krijgen 10% korting op de uurtarieven van onze adviseurs.
> Bekijk welke expertises we in huis hebben.

Overzicht tarieven

Kosten basispakket 

De kosten voor het basispakket zijn afhankelijk van de bedrijfsgrootte en bedragen voor het kalenderjaar 2019: 

Aantal werknemersKosten per jaar
0-10*€ 360,-
11-25
€ 670,-
26-50
€ 850,-
51-75
€ 1.060,-
76-100
€ 1.290,-
100-200
€ 1.350,-
200-500
€ 1.850,-
>500
op aanvraag

* bij bedrijven met 10 werknemers of minder is geen adviesbezoek inbegrepen. Dit kan tegen vergoeding wel worden opgenomen in het dienstenpakket. 

Inschrijfgeld 

Het éénmalige inschrijfgeld voor nieuwe deelnemers bedraagt € 50,-. 

Brancheprojecten 

Naast projecten voor individuele deelnemers is de stichting ook actief in het uitvoeren van branchebrede projecten. Het doel hiervan is o.a. het vergroten van de kennis binnen de branche en het kunnen aanreiken van hulpmiddelen. Deze projecten worden vaak medegefinancierd door overheden. 

Algemene voorwaarden

We hanteren de voorwaarden van De Nieuwe Regeling (DNR) 2011 (English version: The New Rules 2011). Indien vóór 1 november van enig kalenderjaar geen schriftelijke opzegging is ontvangen, wordt het deelnemerschap automatisch met één jaar verlengd.


Advies nodig?

Ook gebruik maken van het advies en de expertises van de Stichting Adviescentrum Metaal? Word lid!

Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 • advies van deskundige adviseurs
 • interessante workshops en thema-avonden
 • begeleiding
Contact
Bezoekadres:
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein

Postadres:
Postbus 1461
3430 BL Nieuwegein

030-6930055
info@metaaladvies.nl