Montihek Balkonhekken

Montihek Balkonhekken had het plan opgevat haar verouderde bedrijfslocatie in Ridderkerk geheel te verbouwen. Hiertoe is een plan uitgewerkt en een kostenbegroting gemaakt. Het bleek dat het bouwen van een nieuw bedrijfspand een betere keuze was.

Aankoop nieuwe kavel

Montihek Balkonhekken heeft daarom besloten een kavel in Dordrecht aan te kopen en nieuw bedrijfsgebouw te bouwen. Dit nieuwe gebouw bestaat uit een grote bedrijfshal van circa 1.000 m en een aanpandig tweelaags kantoor van circa 250 m2

Onze rol

Wij hebben de volledige coördinatie van de plannen verzorgd. Niet alleen in de ondersteuning bij de aankoop van de grond en het beoordelen van bodemonderzoeken maar ook het beoordelen van het bestemmingsplan en het uitbrengen van advies. Bovendien hebben we een technisch programma van eisen opgesteld voor de verbouw en nieuwbouw. 

De aanbesteding, het onderhandelen met de aannemer en de installateurs en ook de contractbesprekingen hebben wij verzorgd. Voor het bouwen, de inrit en aspecten zoals milieu waren omgevingsvergunningen nodig. Deze hebben wij voor Montihek Balkonhekken aangevraagd. Na het verlenen van de omgevingsvergunningen hebben wij het bouwproject begeleid tot en met de oplevering van het nieuwe bedrijfsgebouw.