Terugblik op METAVAK en ons 25-jarig bestaan

11-10-2019

Tijdens de METAVAK op 10 oktober vierden we ons 25-jarig jubileum met onze relaties. In een goede ambiance ontmoetten de deelnemers van de Stichting Adviescentrum Metaal elkaar.

Lees verder

Terugblik op METAVAK en ons 25-jarig bestaan

De ervaringen van Nooy Stainless en de stichting

Christiaan de Nooy, directeur van de Nooy Stainless, gaf terugkoppeling over zijn ervaringen met de stichting. Hij ging terug in de tijd waar de naam Stichting Metaal en Milieu nog werd gehanteerd. Aan de hand van een aantal praktijkcases gaf hij aan waarom de Stichting voor zijn bedrijf een aanvulling is voor zijn dagelijkse ondernemerschap. Ook lichtte hij zijn taak toe als lid van de Raad van Advies.

Terugblik op de afgelopen jaren

Daarna nam Jeannette Levels het woord als voorzitter van de stichting. Zij gaf een doorkijk van haar ervaringen in de afgelopen jaren. Het landschap van wet- en regelgeving is het speelveld van de stichting. Een inspirerende lijst, die bij de toehoorders een herkenning en een blijk van waardering opleverde.

Daarna gaf ze als spreker invulling aan het thema circulaire economie. Samen met partners in de metaal worden hiervoor trainingen en bijeenkomsten georganiseerd.

Nieuwe deelnemerspakketten

Ook was er deze middag aandacht voor een nieuwe opzet voor de deelnemerspakketten. Met deze nieuwe deelnemerspakketten kunnen we onze deelnemers nog beter van dienst zijn. 

Taart!

Uiteraard had de bijeenkomst ook een feestelijke tintje. Met een taartje vooraf, en een borrel en hapjes na, maakten we er een mooie middag van.